Handige Q&A op website MRA-Elektrisch

By 4 maart 2020Nieuws

Vragen over elektrisch rijden, elektrisch laden of de aanpak van MRA-Elektrisch? Kijk dan eens onder Vragen & antwoorden op deze website. Daar staan de antwoorden op de meest gestelde vragen op een rijtje. Overzichtelijk gerangschikt in zes rubrieken. Handig voor zowel gemeenten als elektrische rijders.

Gemeenten
Naast antwoorden op algemene vragen (hoeveel laadpalen zijn er eigenlijk in Nederland?) geeft de Q&A snel uitsluitsel over veel voorkomende vragen vanuit gemeenten. Die zijn vooral te vinden in de rubrieken Laadpaal en beleid en Projecten. Wat valt er bijvoorbeeld te zeggen over laadpalen en brandveiligheid of straling? Of hoe helpt MRA-E bij het faciliteren van privaat laden in een VvE? Vaak kun je doorklikken naar handleidingen of praktische checklists. Nuttig voor gemeenten die met elektrisch rijden aan de slag of verder willen.

laadkaart-mra-elektrischE-rijders
Ook e-rijders komen met de Q&A vooruit. Bijvoorbeeld als het gaat om laadpalen en het indienen van een laadpaalverzoek. Hoe gaat dat in zijn werk? Heb ik inspraak op de locatie van de paal en hoe weet ik wat de actuele status van mijn verzoek is?

Feedback welkom!
MRA-Elektrisch blijft de Q&A graag verbeteren. Mist u het antwoord op uw vraag? Laat het dan weten en mail Corinne Poort.