Verzoek publieke laadpaal in uw buurt

Verzoek uitbreiden publieke laadnetwerk

Is er geen publiek laadpaal in uw straat of bij uw werkadres? Dan is het mogelijk om een verzoek in te dienen voor een publieke laadpaal. Dit kunt u direct doen via het verzoekportaal van MRA-Elektrisch. Staat uw gemeente niet in de lijst? Dan is deze (nog) niet bij MRA-Elektrisch aangesloten en kunt u navraag doen bij uw eigen gemeente.

Onder Vragen en antwoorden leest u meer over publiek laden en het verzoek tot het plaatsen van een laadpaal. Op de laadkaart van MRA-Elektrisch kunt u nakijken of er al een publieke laadpaal bij u in de buurt staat.

Heeft u als elektrische rijder een vraag over de status van uw aanvraag? Neem contact op met uw eigen gemeente. U kunt ook contact opnemen via laadpalen@mrae.nl. Wij nemen uw vraag in behandeling en kijken hoe en wie u verder kan helpen.

Wilt u een storing melden? Kijk dan hier voor het juiste telefoonnummer.

Thuis laden
Als u zelf over een oprit beschikt, heeft u de mogelijkheid om zelf een laadpaal aan te leggen. U kunt dan geen verzoek voor een nieuwe laadpaal op straat indienen of de gemeente wijst uw verzoek af. Maar hoe organiseer je een privé laadpunt bij je thuis? Om u op weg te helpen, vindt u hier meer informatie over thuis laden. Hier hoort ook een keuzehulp bij.

Binnen het project MRA-Elektrisch werken overheden in Flevoland, Noord-Holland en Utrecht samen om elektrisch vervoer te stimuleren en een netwerk van publieke oplaadpunten te realiseren