PitPoint-laadpalen krijgen Total-jasje

By 22 september 2020Nieuws

PitPoint heeft de afgelopen jaren zo’n 2.000 laadpalen voor MRA-Elektrisch geplaatst. Die palen krijgen de komende maanden allemaal een nieuw jasje. PitPoint is sinds 2017 onderdeel van de Total-groep. De oude naam PitPoint verdwijnt daarom. Hiervoor komt bestickering met de naam Total in de plaats.

Ook nieuwe laadpalen dragen voortaan de naam van Total. Total ziet de duurzame propositie van PitPoint als een belangrijke toevoeging aan haar ambitie ‘to become the responsible energy major’. Naast laadpalen maken ook waterstof, groengas en LNG deel uit van het aanbod. Met de integratie van PitPoint in de Total-organisatie verwacht Total overheden nóg beter en vollediger te kunnen ondersteunen bij de transitie naar duurzame en emissievrije mobiliteit.

Transparantere laadprijzen voor e-rijders
De rebranding van de laadpalen heeft geen invloed op de laadervaring van e-rijders. Er verandert niets in de bestaande dienstverlening. Ook het telefoonnummer van de helpdesk blijft ongewijzigd. Wel heeft Total met MRA-Elektrisch gewerkt aan het transparanter maken van de prijzen. Tot voor kort kon aan de ene laadpaal een andere laadprijs berekend worden dan aan de andere, wat voortkwam uit verschillende concessies. Vanaf 1 juli geldt bij alle laadpalen van Total in de regio van MRA-Elektrisch dezelfde laadprijs van 0,34 ct / kWh. Een waardevolle toevoeging aan het gebruiksgemak.

Geen veranderingen voor gemeenten
Voor gemeenten brengt de rebranding ook geen veranderingen met zich mee. Gemeenten behouden dezelfde contactpersonen en kunnen op dezelfde manier gebruik blijven maken van het online portaal voor het behandelen van nieuwe verzoeken, lopende aanvragen, enzovoorts. Heeft u toch nog vragen over de naamswijziging en de gevolgen voor de laadpalen in uw gemeente? Neem dan contact op met MRA-Elektrisch.