Community: ‘MRA-Elektrisch voor gemeenten’

By 1 augustus 2019Nieuws

MRA-Elektrisch organiseert regelmatig projectgroep-bijeenkomsten. Contactpersonen van gemeenten in de drie provincies wisselen dan kennis en ervaring uit. Actuele onderwerpen worden uitgediept. De projectgroep-bijeenkomsten zijn hét moment om elkaar persoonlijk te ontmoeten, vragen te stellen, en elkaar verder te helpen met het elektrisch rijden. 

Eerder dit jaar kreeg MRA-E de vraag of er ook een online plek kan komen waar gemeenten hun kennis kunnen delen. Die plek is er nu. Via Pleio, het online platform voor overheids­organisaties, zijn we de community MRA-Elektrisch voor gemeenten gestart. Alle gemeentelijke contactpersonen die binnen MRA-E samenwerken, kunnen toegang krijgen. Deelnemers kunnen discussies starten, vragen stellen, bestanden delen, aankomende evenementen bekijken, blogs lezen (of zelf schrijven) of bijvoorbeeld een peiling over een onderwerp houden.

Handige online plek voor vragen, discussies, peilingen en méér
Bent u werkzaam binnen een gemeente en aangesloten bij MRA-Elektrisch? Dan hebben wij u inmiddels via Pleio uitgenodigd voor deze community. Heeft u geen Pleio-account? Maak deze dan eerst aan en neem vervolgens contact op met Corinne Poort.