Informatiebijeenkomst MRA-E elektrisch autodelen

By 14 januari 2018Uncategorized

MRA-Elektrisch wil het elektrisch autodelen ondersteunen. Tijdens een informatiebijeenkomst voor gemeenten op dinsdag 20 februari 2018 willen wij een beeld geven welke initiatieven er zijn, waar kansen liggen en waar op gelet moet worden. Dit ook met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen. Een aantal initiatiefnemers van autodeelprojecten zullen een presentatie houden om verschillende opties toe te lichten.

Autodelen is in opkomst. Door het hele land bestaan al autodeel initiatieven vanuit bewoners, gemeenten en ondernemers. Van lokale initiatieven tot aanbiedingen van projectontwikkelaars van woningbouwprojecten als extra ‘service’. Gebruikers worden steeds bewuster dat er alternatieven zijn voor een (tweede) auto. Autodelers rijden tot wel 20% minder kilometers dan met een eigen auto (PBL). Een autodeelproject draagt direct bij aan CO2-reductie en het verbeteren van de luchtkwaliteit. Uiteindelijk zullen er ook minder auto’s op straat komen te staan.

Meer informatie of aanmelden
Wilt u of een gemeente-collega ook ‘live’ kennismaken met elektrisch autodelen? Stuur een mail voor meer informatie of aanmelden

Datum: dinsdag 20 februari 2018
Tijdstip: 14:00-16:00 uur
Locatie: Projectbureau MRA-E, Valkenburgerstraat 218, Amsterdam